Kupovina Bitcoin

PRONAĐITE ODGOVOR

Ovde su najčešća pitanja koje nam korisnici postavljaju. Ukoliko nema odgovora na vaše pitanje, molimo Vas da nas pozovete za više informacije.

 

ONLINE TRANSAKCIJE

Minimalna visina transakcije je 10.000,00 dinara za bilo koju kriptovalutu.

Kreiranje naloga na Tim2  je besplatno i ostaće uvek besplatno.

Maksimalna visina jedne transakcije je 100.000,00 dinara. Ukoliko želite veću transakciju, molimo Vas da nas pozovete.

Vaša pitanja su uvek dobrodošla. Tu smo na raspologanju za Vas.

Kada ostvarite kupovinu preko našeg sajta, mi Vam ostavljamo primer uplatnice na koju treba da uplatite iznos koji ste napisali, kao i sve ostale potrebne podatke za izvršenje transakcije.

Da li mogu platiti platnom karticom transakciju?

Trenutno nije moguće plaćati platnim karticama, ali uskoro planiramo da proširimo platni promet i na platne kartice.

Cena za uslugu za svaku transakciju iznosi 4% od ukupne vrednosti koju uplaćujete/prodajete

Najaktuelniji i najzastupljeniji online bitkoin novčanik (wallet) jeste blockchain.info. Provereno radi dugi niz godina i nudi odličnu sigurnost vaših bitkoina. Dovoljno je registrovati se na sajtu blockchain.info/wallet i posle registracije dobijate Vašu bitcoin adresu. Registracija i otvaranje novog naloga na blockchain sajtu je vrlo jednostavna. Potrebno je da kliknemo na taster u gornjem desnom uglu „Get a free wallet“ da bi kreirali novi nalog. Otvoriće nam se stranica za registraciju gde je potrebno da popunimo sva polja. Treba uneti email adresu, i lozinku. Nakon toga čekiramo „I have read…“ i idemo na „Continue“.

Tim2 se nalazi u ulici Cara Nikolaja Drugog 61a, Vračar, Beograd

Napomena: Iznosi kriptovaluta su orijentacioni i zavise od trenutne vrednosti valute. Tačni iznosi određuju se u trenutku kada novac stigne na naš račun.

Share: